SPA

Opustite um i tijelo u Spa&Wellnes centru s bazenima, saunama, turskim kupeljima i nagradite lice i tijelo njegujućim tretmanima i masažama.

opustite se

SPA & WELLNESS CENTAR

Opuštajuća atmosfera, stručno osoblje i luksuzni sadržaji našeg Wellness & Spa centra su idealni za apsolutnu relaksaciju i energetsko buđenje.

Oleum Escape paket

Opustite se 150 minuta u toplini Oleum saune, birajte između aromatične parne sobe, panoramske finske saune s prekrasnim pogledom, mediteranske saune i sobe za opuštanje s himalajskom soli. Nastavite svoj put uživanja u zatvorenom ili vanjskom bazenu s beskonačnim rubom.

Ritual za potpuni osjećaj:

  • 60 min Spa zona
    20 minuta mediteranskog pilinga tijela
    60 minuta masaže cijelog tijela
    10 minuta masaža lica
Uvjeti prodaje

HOTEL ATRIUM- AURELIA SPA

OAZA MIRA I OPUŠTANJA

Spa & Wellness centar s unutarnjim bazenom, finskom saunom i turskom kupelji. Kozmetičari i fitness treneri otkrit će vam svijet njege i masaže lica i tijela, te vas voditi kroz fitness program.
_N856694-ivanisevicivan

HOTEL AMPHORA - OLEum wellness & SPA

Wellness putovanje koje će vas obnoviti

Oleum Wellness & SPA nudi jedinstveno putovanje prilagođeno Vašim potrebama. Naš koncept temelji se na individualnom pristupu i potpunoj posvećenosti klijentu, gdje uz pomoć vrhunskih kozmetičkih brendova, stručnog tima terapeuta, fizioterapeuta i fitness trenera osiguravamo izuzetne rezultate. Za wellness ljubitelje, Oleum je mjesto gdje možete uživati u potpunoj privatnosti, okruženi zelenilom i mirisima Dalmatinske obale. Oleum Spa centar sadrži  impresivni unutarnji i vanjski infinity bazen, jacuzzi, tursku, finsku i mediteransku saunu, Kneipp stazu, relax zonu s Himalajskom soli, fontanu s ledom, aroma tuševe,  garderobe, vanjski prostor za sunčanje, 3 tretmanske sobe, 1 raskošna tretmanska soba za parove, salon za manikuru i pedikuru, frizerski salon, Spa trgovinu, fitness centar i Spa Bar.

ATRIUM & AMPHORA FITNESS

TERETANA & FITNESS / PRISTUP NEOGRANIČEN

Dragi gosti,

Zbog vaše sigurnosti i preporuka nacionalnog stožera u sprječavanju širenja virusa COVID-19, u “Oleum” Wellness&Spa centru će biti ograničen broj gostiju na bazenima, jacuzziu i u finskoj sauni dok parna kupelj neće raditi do daljnjeg.

 Moderni fitness centri, opremljeni prema najvišim standardima, gostima hotela dostupni su  svaki dan besplatno.

gym

SPlitska jutra su

predivna

Pogotovo ako se budite u jednoj od naših udobnih hotelskih soba.
Scroll to Top