RESTORANI & BAROVI

Započnite druženje u restoranu, a zabavu nastavite u našim barovima.

Amphora restoran

Za sve one koji tražite raznolikost, delicije i slatke mirise, restoran Amphora je pravi izbor. Autentična kuhinja, morski ambijent s á la carte opcijama jelovnika. Rezervacija je obavezna.
Radno vrijeme: Pon-Ned 07:00-23:00
Doručak (švedski stol) poslužuje se od 7:00 do 11:00 sati. Opcije izbornika a la carte jelovnika.

Cardo restoran

Započnite dan okrepljujući doručkom u profinjenom ambijentu Cardo restorana, a u vrijeme ručka birajte mediteranska ili jela iz međunarodne kuhinje sparena s probranim hrvatskim i svjetskim vinima.
Radno vrijeme: 07:00-23:00
Američki buffet doručak poslužuje se od 07:00 - 10:30

Tektum bar

Tektum bar je smješten na krovu hotela tako da gosti mogu uživati u panoramskom pogledu na more i otoke. Moderan interijer, egzotična hrana, svježe cijeđeni sokovi i popularni kokteli garantiraju gostima zabavu i opuštanje.
Radno vrijeme: Pon-Ned 19:00-01:00
Obećavamo da će vaš odmor biti još bolji uz popularne koktele!

Amphora beach bar

Vrhunski barmeni, lounge glazba, ležaljke na plaži, kokteli i savršen Instagram kutak za uhvatiti trenutak zalaska sunca. Svoju večer provedite u opuštenoj atmosferi uz odličnu zabavu!
Pleši kao da te nitko ne gleda! Uživajte u ritmu ljetne noći uz zabavu i kombinaciju najboljih koktela!
Radno vrijeme: Pon-Ned 08:00-22:00

CITY BAR

City Bar je mjesto na kojem možete popiti rano jutarnju kavu, uživati u prijateljskom ili poslovnom razgovoru uz lagani obrok, popiti popodnevni čaj ili piti koktele do kasno u noć.
Radno vrijeme: 07:00-23:00
Poslužujemo kremastu kavu, čaj i lagana jela, a popodne ukusne koktele!

Galia Bar

Osvježite se koktelom na ogromnoj terasi hotela u predvorju s pogledom na plažu dok čekate svoju prijavu. Nudimo širok izbor kave, alkoholnih i bezalkoholnih pića, također nemojte preskočiti zaviriti u naš jelovnik vrhunskih slastica.
Radno vrijeme: Pon-Ned 07:00 -23:00
Uživajte u prekrasnom morskom ambijentu u predvorju hotela Amphora, koji vam nudi širok spektar koktela, toplih i hladnih napitaka, kao i u slasnim zalogajima svježih salata.

Oleum Bar

Radno vrijeme: Pon-Ned 11:00 - 20:00
Opustite se na prvom katu uz bazen i čašu vrhunskog vina.
Scroll to Top