AKTIVNOSTI

Slobodno vrijeme provedite istražujući Split i okolicu u pratnji vodiča i prepustite se uživanju u ljepotama Hrvatske.

Otkrijte nešto novo

ZABAVA I AVANTURA

Odlučite li se za romantičan dan na moru, aktivan dan u prirodi ili istraživanje vinskih puta i domaćih specijaliteta, naše osoblje će vam organizirati savršen dan odmora.

Luksuzni
transferi

Luksuzna i udobna vozila Safir Hotela s profesionalnim vozačima su na raspolaganju našim gostima za transfere do/od zračne luke Split.

PRIVATNI
IZLETI

Provedite slobodno vrijeme istražujući ljepote Hrvatske, a naše osoblje će vam organizirati luksuzna vozila, vodiče i izlete u Dalmaciji.

Transferi & Dnevni izleti

Split-Zadar transfer private tours from hotel Amphora

kopneni izlet

RAZGLED ZADRA UZ ZALAZAK SUNCA

Zadar je drevni grad iznimne povijesti i bogate kulturne baštine smješten u srcu Jadrana. Tijekom svoje 3000-godišnje povijesti Zadar je prošao kroz mnoge kušnje i nevolje postajući modernim gradom i spomenikom nekoliko povijesnih razdoblja i kultura kakve poznajemo danas.
Salona excrusion from Split book at hotel Amphora online day trips to Salona

kopneni izlet

UPOZNAJTE TROGIR, SALONU I KLIS

Provedite dan istražujući povijesno značajne i oku dopadljive atrakcije udaljene samo kratkom vožnjom od Splita. Vaš privatni vozač i iskusni lokalni vodič pokupit će vas pred vašim smještajem i zajedno ćete prvo posjetiti rimske ruševine Salone, koja je nekad bila jedan od pet najvećih gradova u čitavom rimskom carstvu. Veličanstvo nekadašnje Salone možda se najbolje osjeti dok lutate ostacima velikog amfiteatra koji je nekoć bio dom lavovima i gladijatorima.
Split-Zagreb transfer private hotel Amphora

kopneni izlet

PRIVATNI TRANSFER SPLIT – ZAGREB SA POSJETOM NACIONALNOM PARKU KRKA I ŠIBENIKU

Maksimalno iskoristite svoj privatni transfer do Zagreba, zaustavite se kako biste istražili Nacionalni park Slapovi Krke i povijesni stari grad Šibenika. Jedna od glavnih atrakcija nacionalnog parka Krka su sedam veličanstvenih sedrenih slapova, uključujući Skradinski Buk, jednu od najpoznatijih hrvatskih znamenitosti. Nacionalni park Krka okružen je očuvanim ekosustavima s velikom raznolikošću flore i faune. Ovdje živi preko 800 vrsta biljnog svijeta i više od 200 različitih vrsta ptica.
Private transfers from Split to NP Plitvice lakes book online hotel Amphora Split

kopneni izlet

PRIVATNI TRANSFER SPLIT – ROVINJ S POSJETOM PLITVIČKIM JEZERIMA

Ujutro upoznajte svog privatnog vozača i krenite prema Rovinju. Na putu se zaustavite da biste istražili jednu od najpopularnijih atrakcija u Hrvatskoj. Nacionalni park Plitvička jezera zaslužuje biti prepoznat u cijelom svijetu zbog svoje ljepote i netaknute prirode. Zaštićen UNESCO-om kao svjetska baština od 1979. godine, park je dom šesnaest kaskadnih jezera isprepletenih prirodnim sedrenim branama i bogatim vodopadima.
private transfers from hotel Amphora Split to Dubrovnik and Mostar

kopneni izlet

PRIVATNI TRANSFER SPLIT – DUBROVNIK SA OBILASKOM MOSTARA

Otkrijte povijesne, kulturne i prirodne znamenitosti Mostara u susjednoj Bosni i Hercegovini tijekom vašeg transfera u Dubrovnik iz Splita. Ujutro upoznajte svog privatnog vozača i krenite prema Hercegovini. Mostar je mješavina Balkana, dom kultura koje su pod utjecajem Zapada i Istoka, što ga čini savršenim uvodom u bogatu povijest regije. Uživajte u privatnom obilasku starog grada s lokalnim vodičem, uključujući posjet UNESCO-m zaštićenom Starom mostu.
Wine tours from Split Croatia hotel Amphora day trips

kopneni izlet

OKUSI DALMACIJE U RAZGLEDAVANJU I DEGUSTACIJI VINA

Pridružite se svom privatnom šoferu i certificiranom poznavatelju vina na ukusnom danu istraživanja bogatih hrvatskih vina, domaćih delicija i slikovitih lokacija razasutih po dalmatinskoj obali. Prvo odredište je butična vinarija smještena u malom mjestu blizu Splita, gdje ćete uživati u kušanju i učenju o podrijetlu Zinfandela, izravnog potomka dalmatinske sorte vina Crljenak Kaštelanski koja je porijeklom iz Kaštela.
Day trips from hotel Amphora on Znjan beach

kopneni izlet

ISTRAŽITE SPLIT I ŠIBENIK UZ DEGUSTACIJU VINA

Upoznajte svog privatnog šofera i upustite se u uzbudljivo jednodnevno putovanje na kojem ćete istražiti šarmantne gradove Split i Šibenik! Rimljani su Split pridodali karti kada je car Dioklecijan u 4. stoljeću tamo sagradio svoju palaču za mirovinu. Osim što je središte starog grada Splita, Dioklecijanova palača živuća je svjetska baština i jedna od najimpresivnijih netaknutih rimskih palača na planeti. Osim starih starim rimskim kućama i srednjovjekovnim crkavama, prostrana kraljevska rezidencija obiluje i trendi trgovinama, stilskim barovima i buticima.
Day trip to Mostar from Split hotel Amphora

kopneni izlet

SUSRET ISTOKA I ZAPADA – MOSTAR I BLAGAJ

Provedite dan otkrivajući povijesne, kulturne i prirodne znamenitosti susjedne Bosne i Hercegovine. Ujutro upoznajte svog privatnog vozača i krenite prema Hercegovini. Mostar je prava mješavina Balkanaca, dom kultura koje su pod utjecajem Zapada i Istoka, što ga čini savršenim uvodom u bogatu povijest regije. Uživajte u privatnom vođenom obilasku starog grada, uključujući posjet UNESCO-m zaštićenom Starom Mostu. Prošećite srednjovjekovnim kamenim kaldrmskim ulicama diveći se tradicionalnim zanatskim trgovinama i restoranima u kojima se služe popularni bosanski specijaliteti. Obavezno se prepustite lokalnom ritualu ispijanja turske kave i okusite barem jedno ukusno jelo poput Ćevapčića ili slatku poslasticu poput Baklave.
Murter island boat tours from Split

izlet na moru

HVAR, VIS & BIŠEVO PRIVATNA TURA BRODOM NA TRI OTOKA

Ne postoji bolji način da provedete jedan lijepi dan od istraživanja brojnih otoka koji krase prekrasnu hrvatsku obalu, a Split je savršeno polazište. Prepustite se opuštajućem danu na moru privatnom motornom jahtom uz iskusnog skipera koji obilazi osamljene plaže, veličanstvene podvodne špilje i živopisne otočne gradove. Otoci Hvar, Vis i Biševo oduševit će vas svojim romantičnim obalama, vinogradima na padinama i mirisima borove šume. Pakleni otoci smješteni na obali Hvara savršeno su odredište za ugodan obalni ručak mediteranskih specijaliteta prije povratka u Split u kasno poslijepodne.
Rafting23

avanturistički izlet

AVANTURE KANJONA RIJEKE CETINE

Rijeka Cetina vrhunska je avanturistička i sportska destinacija u Dalmaciji. Brzaci, slapovi i vijugavi kanjoni čine ovo područje najpopularnijim za avanturističke aktivnosti u blizini Splita. Biciklizam, rafting, kanuing i zipline u zaštićenim predjelima Cetine, svake godine privlače ovisnike o adrenalinu i ljubitelje prirode. Mirni dijelovi rijeke omogućit će vam da se opustite u slikovitom hrvatskom krajoliku, a brzaci drugog i trećeg reda pogodni su za trosatnu rafting avanturu u kojoj će podjednako uživati, kako početnici, tako i iskusni avanturisti.

Splitska jutra su

Predivna

Posebno ako se budite u jednoj od naših udobnih soba!
Scroll to Top